baghee

jepp. Nu är den min. Minus den fula vita korgen.

A.M.W.F lever igen. beware

rollin rollin rollin
rawhide

my moppe

my moppe


broderier

just det, precis som elias säger. Totalt ointressant

Man måste hålla sig allmänt eller ta upp specifika ämnen.

Idag tänkte jag prata om broderi. Det är min nya grej.
Jag broderar en bonad.
****************
l'art
pour l'art
****************
så ser den ut ungefär.
Ge mig gärna förslag på andra texter.

Ja kanske skall köpa en moped, to go with the broderier. En Bagchee. Vi får se

känsloporr

faen. jag går inte med på det!
bloggeri är INTE att jämföra med att sätta upp lappar på anslagstavlor där man skriver om sig själv, sitt liv och sina känslor

det kandlar heller inte om att vilka bli känd, däremot naturligtvis om att synas eller det där författaryngel brukar kalla för att "nå ut" till folk.
Och jag vägrar inse det förkastliga i det, löjligt är det kanske, men fan oskyldigt.

Jag tänker dock, iallafall idag avstå från logg-skrivandet eftersom jag inte riktigt inser det intressanta i det. I helgon.net-dagboken gjorde jag det lika mycket av anledningen att jag senare skulle kunna läsa det och hålla koll på tiden och detaljerna och mina utsagor och så, här känns det annorlunda.

Jag säger som det är: jag vill inte bli som dom medelålders (eller nej, tretti-nåt) kvinnorna som bryr sig mer om den nya mattan än sin killes (som dom för övrigt kallar sin "sambo") navel, tror att stabiliteten dom strävar efter uppnås i och med stabil inkomst, en unge och en större bil och dessutom tycker att olika saker (däribland säkert saker som snittblommor, hundar, kukar och ursprungsbefolkningar) är gulliga och då och då pratar bebisspråk. Jag vägrar ha en blogg som går att jämföra med deras!

Jag har aldrig NOJSAT
aldrig varit PÖMSIG

gbg-ghb-gb-bb-bs-bss-bse

åhj åhj
mi utbildning blir mer och mer intressant och det känns nästan som på den gamla goda tiden med filosofistudierna. Inte för att den intelektuella utmaningen är stor utan för att jag blir stimulerad hela tiden.
Inte helt otroligt att man skulle kunna kombinera framtida yrket med museepedagogisk verksamhet.
Jag önskar att jag kunde ålla fast mina funderingar lite längre, kommer på saker och hetsar upp mig under föreläsningarna bara för att gå hem helt inställd på mat och lättare underhållning. inte helt bra.

Jasmin skall ringa snart, det sa pappa när jag pratade med honom nyss. Ser fram emot, on fick nog mitt brev idag.

Jag är som sagt helt ickeintelektuell, därav detta.
borgarna vann, jag blev mörkrädd. Luleå verkar plötsligt mycket mer lockande. Dom vill ersätta naturskyddslagarna och institutionerna osv med FRIVILLA insatser. Dom skämtarna, dom är som skurkarna i vilken medioker intrig som helst. Vi gillar inte naturen, men om ni vill får ni behålla den.

Göteborg blir först av till hösten nästa år tidigast, dom tar bara in då och dessutom måste man göra ett antagningsprov - till byggnadsantikvariska programmet, hur i helskotta går det till tro?
ett test kanske? eller så måste man beskriva varför just man själv är viktig för kulturvården i sverige? Man kanske måste kunna sin arkitekturhistoria? Vara snygg?
jobbBBit!

konsumera mera

literatur: gratistidningen svensson (hittade på filosofen där jag var och köpte kaffe, sjukt bra, faktiskt)
mat: ingen än
status: jo jo
planer: leka luffare

vi får inte komma in i lägenheten förrän om 8 timmar. Vi är hos Emma&Max nu inuti dackegården. Jag gillar det här, det är som hem nummer två, jag är ju här ganska ofta. Emma läser i nån tråkig röd lagboks-bok och david studerar en liten grön historia om grammatik. Jag har fortfarande inte köpt kompendiet jag behöver för att kunna förbereda mig för studiebesöket omrorgon (statarmuseet) så jag är usräktad från allt flit.

Jag har vart och konsumerat oerhörda mängder idag, helt otroligt, jag msåte lägga av nu. Jag har handlat min ranson för iår alltså, shit.

oarkettsliparen var där idag ja, i lägenheten, allt är fixat och färdigt.

oh la la la la
jag kanske ska till värmlands nation ikväll? man får ju ändå inte dra hem så vattefack. Eli skulle tydligen stå i baren vilket innebär möjligheter till gratis öl kanske. Som om jag behövde spara. Eller dricka öl för den delen. Jag är så jag vet inte. Borde ta mig samman, börja motionera igen och liknande, sluta handla grejer som en besatt och äta nyttig mat och skaffa ett fadderbarn i afrika.

memory

literatur: kurs- (bajstråkigt)
mat: nyttighetskampanjen inledd + äppelkaka
status: bra, tack
planer: sova

helgen var bra, trots smärre osamsheter. Var i malmö och hälsade på anna&markus i deras fina lägenhet och satt i deras fina röda sammetssoffa och drack konjak ur fina röda glas. Sen drog vi ut med en japanska gästföreläsare i engelska och pratade om sekter och hermafroditer och japanska seriemördare.
I lördags var jag på vernissage på pictura och ddrack gratis rödvin, nån snubbe från malmö som ställde ut ett videoverk och hade jobbiga kompisar. Vinet var gott. Sen diverse andra destinationer, bl.a. en galen korridorsfest där min föredetta klasskamrat från gymnasiet var dj och spelade acid (som hade slutat när jag kom, men jag fick hans kort iaf, ha ha)
Igår var jag&mamma&david på hallands väderö och plockade björnbär oc svamp. Det var najs, jag byggde ett sandslott. Det var änte najs att jag trodde båten skulle gå under när vi åkte dit för det stormade så mycket.
Jag ska upp tidigt och plugga imorrn tänkte jag så jag ska haja-machen.

Plockade äpplen med emma vid konstvetenskapliga insten ikväll, stora som fotbollar, minst. Sen gick vi hem och bakade äppelkaka och spelade memory. Djur-memory.
godnatt

pop-i-top

jag är sjukt peppad
jag har min nya fina kofta på mig som är grrön och ser us som den som mamma hade på sig när hon var ung ( nu fortfranade iofs)
literatur: mail, tidningen, Kavalier & Clay, das alte Schwein und das kleine Arschloch und andere Höhepunkte des Kapitalismus av Walter Moers
mat: gröt, tro det eller ej, kaffe
status: inte längre sur alls
planer: vi drar ti malmö baby

yes!
yeah yeah yeah oh yeah. mmmm

david sover och vägrar bestämt att bli väckt. Vardagsrummet är fördigtapetserat, idag skall badrummet målas om. Yes
jag har jävla kukföresläsning med världens mest efterbliva tjockis som föreläsare. Drecksau

men ändock, sjukt peppad.

Konsumerade igår:
-en höstjacka (väldigt olik min grej, men fin, och DYR moaha ha)
-en kofta
-ett 5-pack svarta strumpor
-ett par knästrumpor
-skivspill
-knäckebröd
-en drakfrukt (den kostade 30 spänn och var sagolikt vacker men inte alls god, omogen och mosig på samma gång, men den kränkte inte minnet från Singapore, det är alltid kvar)
-kalvsylta (goedt!)
-mjölk (öko)

yes. jag vill att min man vaknar, har redan läst tidningen OCH i min bok, ännu inte löst sudokun (sista utvägen) men hallåå? jag är sjukt pepp. jag är som vilken terrorist-sjuåring som helst som vill att sina föräldrar äntligen ska vakna för klockan är ju faktiskt redan sju hallåå??? vaknaaa!!!! Jag vill bli underhållen!!!

slit och släp

åäh.
kom precis från jobbet
är SUR. Jobbat för mycket, sovit för lite, nån jävla käring som kom och sa att jag inte lämnat tillbaks torkrumsnyckeln, blev väckt inatt och kunde inte somna om och ARGHHH!
skitbajskisshelvete
jag funderar på att konsumera bort min ilksa

vill ringa systerhjärta men måste vänta till efter 6

jag och målaren satt och suckade om att "det är förjävligt"
för det är det ju

böcker: shitfuck, har inte haft TID
mat: precis ätit, rester plus FRÜCHTETRAUM ("Ehrmann - keiner macht mich mer an!")
status: shitfuck bajs
planer: konsumtion, utlevda aggressioner

orup-europa-euro

hej,
det är grått idag - es nieselt- (som man skulle säga på hemspråket)

litteratur idag: sydsvenska dagbladet
föda: frukost med kaffe och te
status: äeh
planer: måste gå till instutitionen och hämta kompendier, måste läsa i dom.

jag vill konsumera, fick den fetaste lönen igår och har tusen saker jag vill ha lust att köpa:

*en data (med 19" skärm!)
*en kamera kanske, en billig som inte gör korniga bilder som min nuvarande
*ett par byxor
*en höstjacka

DOM SPELAR ORUP PÅ RADION!!!! BARA REGN HOS MIG! FETT!!!
den passar ju ypperligt idag.
Jag är lealös, typ. Har halvont i huvet och känner mig ful och förkyld och slapp. Vad ska jag göra vad ska jag göra? Jag försökte muntra upp mig innan med att köpa några av mina favoritpennor men dom var slut och den feta kossan på gleerups fattade skit av vad jag sa.
David sitter i köket och läser nåt på danska och varje gång jag går in där börjar han läsa högt så jag håller mig på säkert avstånd. Farligt
Idag börjar han tapetsera, alltihopa kommer kosta 800. fett billigtjag svär.
Jag hade bnämligen hunnit bli sjukt nervös för en plöstligt stigning i priset.

Jobba imorgon, trist, hade velat go out idag, nåt skitband på smålle, men nej, bättre så i allafall. riktiga människor dricker inte öl i veckorna.

46203-2

46203-2


storm

böcker: Kavalier och Clays fantastiska äventyr av Michael Chabon (igen) en episk historia om två judiska kusiner som förvandlas från två taniga ynglingar i brooklyn under andra världskriget till relativt framgångsrika serietecknare. Judar som tecknar serier i Ammerika, plus deras liv. Fantastiskt.
Övrig litteratur: gringo i metro, gjorde mig deprimerad, hur mycket blatte kan man vara egentligen?
mat: husman och stulna äpplen
status: ont i ryggen, klagar. I övrigt tipp-topp. En tydlig blekhet har iaktagits.

det blåser storm ute och det är trevligt.
Jag var i Trelleborg idag, åkte med bussen den antagligen mest deprimerande sträckan väg man kan hitta i skåne, mellan Malmö och Trelleborg.
Själva staden är också ganska deprimerande, det stormar varje gång jag är där. Det var påfallande vintrigt trots solsken och värme. Det enda positiva var likten av hav som hängde över hela stan.

Målaren är kvar, stånkar fortfarande och säger att det är ett jävla jobb. Han vill fortfarande inte bli bjuden på nåt.

Jag är lugn och varm och förtröstansfull eller nåt. Allt är rätt bra ändå, ibland, som idag, går timmar väldigt fort. Vi hann inte ens dricka kaffe, bara småpratade om vävtapeter och liknande. Om jasmin. Hon ringde i helgen, systerhjärtat som utvandrat till europas hjärta. Bor i Prenzlauer berg i Berlin i en Altbau-lägenhet med andra söta tyskar. Beautiful.

kater/kätzchen

jag är bakfull.
egentligen var jag väldigt förkyld igår men sen satte david på den där tyska schlagerskivan och vi började dricka öl och ja.
Jag funderar på att koka kaffe, eller möjligtvis te? Svårt
jag sov för länge idag
missade esplanaden
vad ska man göra idag?
baka bröd kanske.
Lyssna på den tyska schlagerskivan
viva espania
aloha aloha oh wie schön
aloa aloha rendevouz
aloha aloha ich und du

ja ja, ni fattar
jag gillar lite det här tillståndet av klister-i-järnan
allt blir potentiellt roligt

just det:
böcker: nej, men dagstidningen (sydsvenskan) och den där helt meninsglösa Lundaliv
mat: väldigt många korintkakor redan och en yoghurt
status: bakfull, i väntan på att iprenen kickar in

planer: jag önskar att jag hade nån, en lite bara, för dagen. Skall fundera